Пошук

Політика конфіденційності для Russaccom

На сайті Russaccom, доступному за адресою russaccom.org, одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ про політику конфіденційності містить типи інформації, яку збирає та реєструє компанія Russaccom, а також те, як ми її використовуємо. Наша Політика конфіденційності була створена за допомогою Генератора шаблонів Політики конфіденційності.

Якщо у вас виникли додаткові запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу Політику конфіденційності, не соромтеся звертатися до нас.

Ця Політика конфіденційності поширюється тільки на нашу діяльність в Інтернеті і є дійсною для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, якою вони поділилися та/або яку вони збирають в Russaccom. Ця політика не поширюється на будь-яку інформацію, зібрану офлайн або через інші канали, окрім цього веб-сайту.

Згода

Використовуючи наш веб-сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та приймаєте її умови.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку вас просять надати, і причини, чому вас просять її надати, будуть зрозумілі вам в момент, коли ми попросимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви зв’яжетеся з нами напряму, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, таку як ваше ім’я, адреса електронної пошти, номер телефону, зміст повідомлення та/або вкладень, які ви можете надіслати нам, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви вирішите надати.

Коли ви реєструєте обліковий запис, ми можемо попросити вас надати контактну інформацію, зокрема ім’я, назву компанії, адресу, адресу електронної пошти та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо зібрану нами інформацію різними способами, в тому числі для того, щоб:

  • Надавати, експлуатувати та підтримувати наш веб-сайт
  • Покращуйте, персоналізуйте та розширюйте наш веб-сайт
  • Зрозумійте та проаналізуйте, як ви використовуєте наш сайт
  • Розробляйте нові продукти, послуги, функції та функціональність
  • Спілкуватися з вами безпосередньо або через одного з наших партнерів, у тому числі для обслуговування клієнтів, надання вам оновлень та іншої інформації, пов’язаної з веб-сайтом, а також у маркетингових та рекламних цілях
  • Надсилати вам електронні листи
  • Виявляйте та запобігайте шахрайству

Файли журналів

Russaccom дотримується стандартної процедури використання лог-файлів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Це роблять усі хостингові компанії, і це частина аналітики хостингових сервісів. Інформація, зібрана файлами журналів, включає в себе адреси інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), відмітку дати і часу, сторінки переходу/виходу, а також, можливо, кількість кліків. Вони не пов’язані з будь-якою інформацією, що дозволяє ідентифікувати особу. Інформація призначена для аналізу тенденцій, адміністрування сайту, відстеження переміщення користувачів на сайті та збору демографічної інформації.

Файли cookie та веб-маяки

Як і будь-який інший веб-сайт, Russaccom використовує “cookies”. Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи вподобання відвідувачів, а також сторінки веб-сайту, які відвідувач відвідав або переглянув. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом налаштування вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера відвідувачів та/або іншої інформації.

Рекламні партнери Політика конфіденційності

Ви можете ознайомитися з цим списком, щоб знайти політику конфіденційності для кожного з рекламних партнерів Russaccom.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які застосовуються у відповідних рекламних оголошеннях і посиланнях, що з’являються на Russaccom, які надсилаються безпосередньо в браузер користувача. Вони автоматично отримують вашу IP-адресу, коли це відбувається. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності рекламних кампаній та/або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на веб-сайтах, які ви відвідуєте.

Зверніть увагу, що Russaccom не має доступу до цих файлів cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями, і не контролює їх.

Політика конфіденційності третіх осіб

Політика конфіденційності Russaccom не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Таким чином, ми радимо вам ознайомитися з відповідними Політиками конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш детальної інформації. Це може включати їхні практики та інструкції про те, як відмовитися від певних опцій.

Ви можете вимкнути файли cookie за допомогою індивідуальних налаштувань вашого браузера. Більш детальну інформацію про управління файлами cookie в конкретних веб-браузерах можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів.

Права на конфіденційність CCPA (Не продавайте мою особисту інформацію)

Згідно з CCPA, серед інших прав, каліфорнійські споживачі мають право на:

Вимагати від компанії, яка збирає персональні дані споживача, розкрити категорії та конкретні частини персональних даних, які компанія зібрала про споживачів.

Вимагати від компанії видалення будь-яких персональних даних про споживача, які компанія зібрала.

Вимагати від компанії, яка продає персональні дані споживача, не продавати персональні дані споживача.

Якщо ви надішлете запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким з цих прав, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Права на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю усвідомлюєте всі свої права на захист даних. Кожен користувач має право на наступне:

Право на доступ – Ви маєте право вимагати копії своїх персональних даних. Ми можемо стягувати з вас невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення – Ви маєте право вимагати, щоб ми виправили будь-яку інформацію, яку ви вважаєте неточною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми доповнили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на видалення – Ви маєте право вимагати, щоб ми видалили ваші персональні дані за певних умов.

Право на обмеження обробки – Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших персональних даних за певних умов.

Право на заперечення проти обробки – Ви маєте право за певних умов заперечити проти обробки нами ваших персональних даних.

Право на перенесення даних – Ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані іншій організації або безпосередньо вам, за певних умов.

Якщо ви надішлете запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким з цих прав, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Інформація для дітей

Ще одним нашим пріоритетом є захист дітей під час користування інтернетом. Ми заохочуємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь та/або контролювати і спрямовувати їхню діяльність в Інтернеті.

Russaccom свідомо не збирає особисту інформацію від дітей віком до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала таку інформацію на нашому веб-сайті, ми наполегливо рекомендуємо вам негайно зв’язатися з нами, і ми зробимо все можливе, щоб негайно видалити таку інформацію з наших записів.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Ми можемо час від часу оновлювати нашу Політику конфіденційності. Тому ми радимо вам періодично переглядати цю сторінку на предмет будь-яких змін. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці. Ці зміни набувають чинності негайно після їх публікації на цій сторінці.

Наша Політика конфіденційності була створена за допомогою
Генератора Політики конфіденційності
.

Зв’яжіться з нами

Якщо у вас виникли запитання або пропозиції щодо нашої Політики конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами.